Egyetemi gyakorlat

Egyetemi gyakorlat lehetőség

Nincs még gyakorlati helyed az egyetemen? Egy pillanatig se habozz felkeresni minket, nálunk ténylegesen megtanulhatod a szakmát!

 

Nálunk az alábbi területeken próbálhatod majd ki magad:

 • Műszaki rajzolás
  Vasbeton és acélszerkezetek statikai terveinek elkészítésében leginkább jártas a cég, így ezen a területen tanulhatsz majd a legtöbb mindent!
 • Gyártmány tervezés
  Gyártmánytervet leginkább acélszerkezet-gyártó cégek számára készítünk, ez egy nagyon precíz munka, viszont izgalmas lehet mindent megtervezni az utolsó csavarig!
 • Műszaki ellenőrzés és szaktanácsadás
  Ezen feladatok leginkább az ügyvezetőnkre hárulnak, azonban remek lehetőség van a cégben kicsit rálátni ezekre a területekre is!
 • Építészeti tervezés
  Az építőipari tervezés talán legismertebb és legnépszerűbb része, mivel itt már konkrétan az épóleteket is nekünk kell megálmodni és megtervezni!

 

Miért jó nálunk dolgozni?

 • Szakmai fejlődés
  Nálunk számos területen fejlesztheted magad, és a legkorszerűbb szoftverek ismeretét sajátíthatod el. Ezzel olyan gyakorlatias, versenyképes tudást szerezhetsz, amit iskolák nem tudnak nyújtani.
 • Nagyszerű csapat
  A jófej főnök mellett (kacsint) nagyszerű atmoszféra, és egy fiatalos, egyetemista korosztályú rajzolócsapat vár. A meló mellett néha befigyel egy-két céges lazulás – bowling, mozi, sőt kirándulás is.
 • Rugalmas munkaidő
  Az egyetemre járó dolgozóink számára biztosított a rugalmas munkaidő; természetesen örülünk, ha minél többet tudsz segíteni nekünk, de… tudjuk milyen a vizsgaidőszak…
  Nálunk nincs kötelező túlóra, de ha mégis vállalnál akkor elég komoly fizetést is összerajzolhatsz magadnak.

 

Ha kedvet kaptál jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat a titkarsag@bethbau.hu címre, és jelezd a tárgyban, hogy egyetemi gyakorlatra jelentkeznél.

Keress minket bátran, hátha mi is pont téged keresünk!