Egyetemi gyakorlat

Egyetemi gyakorlat lehetőség

Nincs még gyakorlati helyed az egyetemen? Egy pillanatig se habozz felkeresni minket, nálunk ténylegesen megtanulhatod a szakmát! 

Fiatalos és lendületes csapatunkba keresünk ambiciózus, épület statikai tervezésben gondolkodó kollégákat!

 

Nálunk az alábbi területeken próbálhatod majd ki magad:

 • Műszaki rajzolás
  Vasbeton és acélszerkezetek statikai terveinek elkészítésében leginkább jártas a cég, így ezen a területen tanulhatsz majd a legtöbb mindent!
 • Gyártmány tervezés
  Gyártmánytervet leginkább acélszerkezet-gyártó cégek számára készítünk, ez egy nagyon precíz munka, viszont izgalmas lehet mindent megtervezni az utolsó csavarig! Itt már nemzetközi színvonalú technológiát sajátíthatsz el, azonban ehhez már komoly elkötelezettségre lesz szükség.
 • Műszaki ellenőrzés és szaktanácsadás
  Ezen feladatok leginkább a senior statikusokra hárulnak, azonban remek lehetőség van a cégben kicsit rálátni ezekre a területekre is!

 

Miért jó nálunk dolgozni?

 • Szakmai fejlődés
  Nálunk számos területen fejlesztheted magad, és a legkorszerűbb szoftverek ismeretét sajátíthatod el. Ezzel olyan gyakorlatias, versenyképes tudást szerezhetsz, amit iskolák nem tudnak nyújtani.
 • Nagyszerű csapat
  A jófej főnök mellett (kacsint) nagyszerű atmoszféra, és egy fiatalos, egyetemista korosztályú rajzolócsapat vár. A meló mellett néha befigyel egy-két céges lazulás – bowling, mozi, sőt kirándulás is.
 • Rugalmas munkaidő
  Az egyetemre járó dolgozóink számára biztosított a rugalmas munkaidő; természetesen örülünk, ha minél többet tudsz segíteni nekünk, de… tudjuk milyen a vizsgaidőszak…
  Nálunk nincs kötelező túlóra, de ha mégis vállalnál akkor elég komoly fizetést is összerajzolhatsz magadnak.

 

Ha kedvet kaptál jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat a titkarsag@bethbau.hu címre, és jelezd a tárgyban, hogy egyetemi gyakorlatra jelentkeznél.

Keress minket bátran, hátha mi is pont téged keresünk!