Friss diplomás gyakornok

Friss diplomás gyakornoki lehetőség

Most végeztél az egyetemen? Hirtelen azt se tudod merre tovább? Egy pillanatig se habozz felkeresni minket, nálunk rendes fizetés mellett ténylegesen meg is tanulhatod a szakmát!

 

Nálunk az alábbi területeken próbálhatod majd ki magad:

 • Műszaki rajzolás
  Vasbeton és acélszerkezetek statikai terveinek elkészítésében leginkább jártas a cég, így ezen a területen tanulhatsz majd a legtöbb mindent!
 • Gyártmány tervezés
  Gyártmánytervet leginkább acélszerkezet-gyártó cégek számára készítünk, ez egy nagyon precíz munka, viszont izgalmas lehet mindent megtervezni az utolsó csavarig!
 • Műszaki ellenőrzés és szaktanácsadás
  Ezen feladatok leginkább az ügyvezetőnkre hárulnak, azonban remek lehetőség van a cégben kicsit rálátni ezekre a területekre is!
 • Építészeti tervezés
  Az építőipari tervezés talán legismertebb és legnépszerűbb része, mivel itt már konkrétan az épóleteket is nekünk kell megálmodni és megtervezni!

 

Miért jó nálunk dolgozni?

 • Szakmai fejlődés
  Nálunk számos területen fejlesztheted magad, és a legkorszerűbb szoftverek ismeretét sajátíthatod el. Ezzel olyan gyakorlatias, versenyképes tudást szerezhetsz, amit iskolák nem tudnak nyújtani.
 • Nagyszerű csapat
  A jófej főnök mellett (kacsint) nagyszerű atmoszféra, és egy fiatalos, egyetemista korosztályú rajzolócsapat vár. A meló mellett néha befigyel egy-két céges lazulás – bowling, mozi, sőt kirándulás is.
 • Rugalmas munkaidő
  Az egyetemre járó dolgozóink számára biztosított a rugalmas munkaidő; természetesen örülünk, ha minél többet tudsz segíteni nekünk, de… tudjuk milyen a vizsgaidőszak…
  Nálunk nincs kötelező túlóra, de ha mégis vállalnál akkor elég komoly fizetést is összerajzolhatsz magadnak.

 

Ha kedvet kaptál jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat a titkarsag@bethbau.hu címre, és jelezd a tárgyban, hogy friss diplomás gyakornokként jelentkeznél.

Keress minket bátran, hátha mi is pont téged keresünk!