Szakmai tanácsadás hazaköltözőknek ??

Foglalkoztatja a hazaköltözés külföldről?
Ingyenes konzultációval segít a Béth-Bau!

Önt is foglalkoztatja a hazaköltözés Magyarországra? Mi nagyon örülünk, amikor segíthetünk a hazatérő honfitársainknak az itthoni ismételt beilleszkedésben, aminek egyik legfontosabb kérdése általában a lakhatás. Építkezés előtt állók számára szívesen nyújtunk szakmai tanácsadást a hazai körülményekkel, árakkal, az építőipar aktuális helyzetével kapcsolatosan, elsősorban Debrecenről és környékéről.

A konzultáció után szívesen állunk rendelkezésre más szolgáltatásainkkal is, például egy kinézett ingatlan helyszíni szemlézésével, talajvizsgálattal, vagy akár a komplett statikai tervezés elkészítésével!

Ha az építkezés mellett döntött, tudunk segíteni saját szolgáltatásaink mellett megbízható szakemberek ajánlásában is, olyan szakemberekében, akikkel mi is rendszeresen együtt dolgozunk (pl. építészek, építkezési vállalkozók stb.)

Ha szeretné igénybe venni ezt az ingyenes szolgáltatásunkat, akkor írjon nekünk egy e-mailt, és egyeztessünk egy időpontot a telefonos vagy Skype-os megbeszéléshez!