Szolgáltatásaink

Lakosság

Lakossági érdeklődők számára elsősorban tartószerkezeti (statikai) terveket készítünk. Lakóépületek tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készülnek a tervek. Mindenképpen szükséges monolit vasbeton szerkezetekről terveket készíteni, ezek alól csak vasbeton koszorúk és az előregyártott gerendás födémek a kivételek. De tapasztalatunk szerint ezekről is célszerű, legalább a födémgerenda kiosztást leegyeztetni. Új építésű lakóépületek esetén, 300m2 hasznos alapterület alatt, a bejelentési dokumentáció részei közé tartoznak a statikai kiviteli tervek, az előírások szerinti tartalommal.

Beruházók

Nagy és nagyobb léptékű építéskiviteli tervek készítésénél az idő a kulcs tényező. Igyekszünk minden megrendelőnk egyéni igényeihez igazodni, rugalmas ügyfélkezeléssel és időpont egyeztetéssel. Időpont egyeztetés 2-3 napra előre, ideális esetben akár még a felkeresés napján is teljesítjük!

Közigazgatás

Önkormányzatok és más központi költségvetésű szervezeteknél a nagy szervezeti rendszerből eredő nehézkes ügyintézési idő ne akadályozza meg Vezetőiket meg abban, hogy a szükséges, a jövőt előmozdító előkészítő munkálatok elvégzésre kerüljenek. Keressenek meg bennünket és szakembereink megoldást adnak Önöknek a szükséges döntések gyors előkészítéséhez.

Cégünk profilja elsősorban tartószerkezeti (statikai) tervek készítése, de fő tevékenységünk Megrendelőink problémáinak megoldása, ezért minden helyzetben igyekszünk Megrendelőink problémájára megoldást találni.

Beruházások tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készítünk engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat. Árképzésünket rugalmasan, az MMK által javasolt összehasonlító árak arányában vállaljuk. További információ a díjszabásról: https://mernokvagyok.hu/mernoki-dijszabas/

Nézze meg az árainkat is!