Szolgáltatások & Árak

SZOLGÁLTATÁSAINK

Lakosság

Lakossági érdeklődők számára elsősorban tartószerkezeti (statikai) terveket és talajvizsgálati jelentéseket készítünk. Lakóépületek tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készülnek a tervek. Mindenképpen szükséges monolit vasbeton szerkezetekről terveket készíteni, ezek alól csak vasbeton koszorúk és a kisnyílásközű előregyártott gerendás födémek a kivételek. De tapasztalatunk szerint ezekről is célszerű, legalább a födémgerenda kiosztást leegyeztetni. Új építésű lakóépületek esetén, 300m² hasznos alapterület alatt, az egyszerűsített bejelentési dokumentáció részei közé tartoznak a statikai kiviteli tervek is, az előírások szerinti tartalommal.

Beruházók

Nagy és nagyobb léptékű építéskiviteli tervek készítésénél az idő a kulcs tényező. Igyekszünk minden megrendelőnk egyéni igényeihez igazodni, rugalmas ügyfélkezeléssel és időpont egyeztetéssel. Időpont egyeztetés 2-3 napra előre, ideális esetben akár még a felkeresés napján is teljesítjük!

Közigazgatás

Önkormányzatok és más központi költségvetésű szervezeteknél a nagy szervezeti rendszerből eredő nehézkes ügyintézési idő ne akadályozza meg Vezetőiket meg abban, hogy a szükséges, a jövőt előmozdító előkészítő munkálatok elvégzésre kerüljenek. Keressenek meg bennünket és szakembereink megoldást adnak Önöknek a szükséges döntések gyors előkészítéséhez.

Cégünk profilja elsősorban tartószerkezeti (statikai) tervek készítése, de fő tevékenységünk Megrendelőink problémáinak megoldása, ezért minden helyzetben igyekszünk Megrendelőink problémájára megoldást találni. 2019-től elkezdtük saját fúróberendezésekkel és labor kialakításával a talajmechanikai szolgáltatásunkat is.

Beruházások tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készítünk engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat. Árképzésünket rugalmasan, az MMK által javasolt összehasonlító árak arányában vállaljuk. További információ a díjszabásról: https://mernokvagyok.hu/mernoki-dijszabas/

LAKOSSÁGI DÍJAINK

 

Az alábbi táblázatban megtekintheti a lakosság számára alkalmazott tervezési díjainkat. Az árak hozzávetőlegesek, csupán a nagyságrend meghatározására alkalmasak. A végső ár minden esetben egyedileg lesz kikalkulálva.

Tartószerkezeti dokumentáció (egyszerűsített engedélyezési eljáráshoz)
Lakóépület hasznos alapterületétől függően
140.000 Ft-tól
Acélszerkezetű csarnokok kiviteli terve (ajándék .dxf formátummal)280.000 Ft-tól
Talajmechanikai jelentés; fúrás és labor vizsgálat
Kiszállási díj (Debrecenen kívül):
15.000 Ft/méter
+távolság arányos díj
Statikai terv ellenőrzésIngyenes
Helyszíni szemle, szakértői vélemény (írásbeli dokumentáció nélkül)
Kiszállási díj (Debrecenen  kívül):
20.000 Ft/megkezdett félóra
+távolság arányos díj
Könnyűszerkezetes (fa és acél) lakóépület statikai tervezéseEgyedi árazás
Szakmai tanácsadás hazaköltözőknekIngyenes
Ipari padló tervezése80.000 Ft-tól

A feltüntetett árak nettó árak (kivéve az engedélyezési terv árát, mely bruttó összeg). A tervezési díjak a fenti díjaktól a komplexitás függvényében némileg eltérhetnek. Mélyalapozásokra (pl. cölöp, kút, rés, stb.) vonatkozóan kérjük, kérjen egyedi ajánlatot! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kérdése van? Szeretne árajánlatot kérni?
Keressen bátran minket, és mi 24 órán belül válaszolunk!