Szolgáltatások & Árak

SZOLGÁLTATÁSAINK

Lakosság

Lakossági érdeklődők számára elsősorban tartószerkezeti (statikai) terveket készítünk. Lakóépületek tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készülnek a tervek. Mindenképpen szükséges monolit vasbeton szerkezetekről terveket készíteni, ezek alól csak vasbeton koszorúk és az előregyártott gerendás födémek a kivételek. De tapasztalatunk szerint ezekről is célszerű, legalább a födémgerenda kiosztást leegyeztetni. Új építésű lakóépületek esetén, 300m2 hasznos alapterület alatt, a bejelentési dokumentáció részei közé tartoznak a statikai kiviteli tervek, az előírások szerinti tartalommal.

Beruházók

Nagy és nagyobb léptékű építéskiviteli tervek készítésénél az idő a kulcs tényező. Igyekszünk minden megrendelőnk egyéni igényeihez igazodni, rugalmas ügyfélkezeléssel és időpont egyeztetéssel. Időpont egyeztetés 2-3 napra előre, ideális esetben akár még a felkeresés napján is teljesítjük!

Közigazgatás

Önkormányzatok és más központi költségvetésű szervezeteknél a nagy szervezeti rendszerből eredő nehézkes ügyintézési idő ne akadályozza meg Vezetőiket meg abban, hogy a szükséges, a jövőt előmozdító előkészítő munkálatok elvégzésre kerüljenek. Keressenek meg bennünket és szakembereink megoldást adnak Önöknek a szükséges döntések gyors előkészítéséhez.

Cégünk profilja elsősorban tartószerkezeti (statikai) tervek készítése, de fő tevékenységünk Megrendelőink problémáinak megoldása, ezért minden helyzetben igyekszünk Megrendelőink problémájára megoldást találni.

Beruházások tekintetében a hatályos előírások alapján különböző mélységű kidolgozottságban készítünk engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat. Árképzésünket rugalmasan, az MMK által javasolt összehasonlító árak arányában vállaljuk. További információ a díjszabásról: https://mernokvagyok.hu/mernoki-dijszabas/

LAKOSSÁGI DÍJAINK

 

Az alábbi táblázatban megtekintheti a lakosság számára alkalmazott tervezési díjainkat. Az árak hozzávetőlegesek, csupán a nagyságrend meghatározására alkalmasak. A végső ár minden esetben egyedileg lesz kikalkulálva.

Tartószerkezeti dokumentáció (egyszerűsített engedélyezési eljáráshoz)
Lakóépület hasznos alapterületétől függően
100.000 Ft-tól
Alapozási terv (sávalapozás esetén)70.000 Ft-tól
Födémterv (födémenként)70.000 Ft-tól
Vasbeton lépcső terve40.000 Ft-tól
Vasbeton pillérek terve40.000 Ft-tól
Acélszerkezet kiviteli terve (ajándék .dxf formátummal)Egyedi árazás
Helyszíni vasátvétel
Kiszállási díj, hétvégi felár (60 km-en belül):
40.000 Ft
+15.000 Ft
Tartószerkezeti szakértői vélemény lakóépület átalakításhoz80-150.000 Ft
Talajmechanikai jelentés; fúrás és labor vizsgálat
Kiszállási díj (csak Debrecen 60km-es körzetén kívül):
15.000 Ft/méter
+távolság arányos díj
Statikai terv ellenőrzésIngyenes
Helyszíni szemle, szakértői vélemény (írásbeli dokumentáció nélkül)
Kiszállási díj (csak Debrecen 60km-es körzetén kívül):
10.000 Ft/megkezdett félóra
+távolság arányos díj
Családi ház bővítéséhez (a statika mellé) építészeti tervek készítéseEgyedi árazás
Könnyűszerkezetes (fa és acél) lakóépület statikai tervezéseEgyedi árazás
Szakmai tanácsadás hazaköltözőknekIngyenes

A feltüntetett árak nettó árak (kivéve az engedélyezési terv árát, mely bruttó összeg). A tervezési díjak a fenti díjaktól a komplexitás függvényében némileg eltérhetnek. Mélyalapozásokra (pl. cölöp, kút, rés, stb.) vonatkozóan kérjük, kérjen egyedi ajánlatot! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.