Minőségpolitika

A Béth-Bau Kft. elkötelezte magát, hogy a statikai tervezés, műszaki tanácsadás területén magas szintű szakmai képzettséggel álljon rendelkezésre, valamint kellő hatékonysággal működjön közre a piacon.

Statikai tervezőirodánk fő céljául tűzte ki a megrendelések kiváló minőségű elkészítését, gyors határidővel. Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a megbízóink, ügyfeleink igényeire és kiszolgálására. Célunk a vevői elégedettség mérése és az abból kapott visszajelzések alapján a folyamataink javítása.

Partnerkapcsolatainkban továbbra is a megbízhatóság és a korrektség fog jellemezni bennünket, arra törekszünk, hogy azok elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a felelősség vállalásra, munkáinkat elszántan és becsületesen végezzük el.
Igyekszünk a megrendelői igények kiszolgálását kifogástalan minőségben végezni, ezért elkötelezzük magunkat a külső és belső követelmények minél magasabb szintű teljesítése, illetve a minőségirányítási rendszer kialakítására és folyamatos fejlesztésére. Törekszünk az ügyfeleink számára a lehető leggazdaságosabban kivitelezhető terveket elkészíteni.

A vezetés kötelezi magát a minőségpolitika, illetve minőségcélok megvalósítására. Biztosítja a minőségpolitika és célok megvalósításához szükséges erőforrásokat, minden szinten támogatja és ösztönzi a folyamatos képzést és önképzést, elősegíti a fiatal, pályakezdők részére a megfelelő szakmai gyakorlat megszerzését.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk, amely garantálja a tervezői, szakértői szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, megbízóink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése, fenntartása, fejlesztése.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá irodánk sikeres működéséhez, amely a megrendelőink bizalmának megbecsülése és igényeinek teljesítése a cég mindenféle erőforrását mozgósítva.

bethbau iso9001
bethbau iso9001