Bemutatkozás

Mi az a Béth-Bau Kft?

A Béth-Bau Kft. már 2007 óta foglalkozik folyamatosan és aktívan épület szerkezet tervezéssel. Bár a mai napig a statika maradt a fő profilunk, azóta már igyekszünk több mindenben is segíteni az ügyfeleinket és partnereinket, mint például a talajmechanikai és geodéziai tervek, vagy a szaktanácsadás és helyszíni szemlézés.

Vágner Richárd statikus, Béth-Bau Kft. ügyvezető

Mi a víziónk, küldetésünk?

Nagyon szeretjük a gyönyörű, új ingatlanokat, legyen az akár társasház, sportcsarnok vagy akár csak egy kis családi ház. Szeretnénk, ha egyre több szép, biztonságos új ingatlan lenne Magyarországon, ahova belépni is már egészen más életérzés. Ennek az álomnak a tervezői oldalán segítjük az embereket – partnereinket és a magánszemélyeket egyaránt, és ezt a célt szolgálja a költségoptimalizált (biztonságosat, de lehetőleg olcsóbban) tervezői hozzáállásunk, illetve egyéb szolgáltatásunk is, mint például a talajmechanika.

Üzlet- és cégpolitikánk

Legfőbb elvünk a partnereinkkel közös munka során a win-win szituáció kialakítása. Úgy hisszük csak akkor lehet hosszú távon eredményesen együttműködni, ha azzal mindkét fél jól jár, így minden esetben erre törekszünk, már a kapcsolat felvételétől kezdve. Alapvetően kis cég vagyunk (rendszerint 15-20 fő között alakul a létszámunk), így többnyire kisebb munkákat szoktunk vállalni, mivel ezekben vagyunk a leghatékonyabbak, és a cég szerkezete is így lett átalakítva. Nálunk minden rajzolóra jut legalább egy olyan munkatárs, aki az adminisztratív feladatokban, pénzügyben vagy a marketingben segít, pontosan azért, hogy a szerkesztőinknek csak a munkával kelljen foglalkozniuk. Emiatt vagyunk képesek gyors határidőkkel is precízen, hatékonyan dolgozni.

Milyen szoftverekkel dolgozunk?

A hatékonyság végett jelenleg is használunk 2D tervezést, de alapvetően már inkább a 3D tervezés a jellemzőbb nálunk is. Az esetleges nemzetközi munkák miatt a Tekla vonal helyett inkább az Autodesk platformra esett anno a választásunk, ez a hazai és nemzetközi piaci trendek alapján jó döntésnek bizonyult. Az általunk használt szoftverek:

2D tervezéshez: AutoCAD + VbExpress + SteelExpress + Axis VM X5

3D tervezéshez: Autodesk AEC Collection Revit, Advance Steel, Recap Pro, AutoCAD, Robot Structural Analysis

Használunk még: ArchiCad, Nemetchek

Tervben van a közel jövőben: VR tervezés, Vertex/AGA-CAD

Fontos kiemelni; minden szoftverünk teljes mértékben jogtiszta! Egyáltalán semmilyen tört szoftvert nem használunk, így nálunk az ilyen esetekből adódó minőségi problémák sem fordulhatnak elő!

2020 végén sikeresen megszereztük az ISO 9001 tanúsítványt, amivel szintén az elkötelezettségünket szeretnénk bizonyítani a minőség felé, mind a már meglévő, mind a leendő ügyfeleink számára!

bethbau iso9001
bethbau iso9001
bethbau iso9001
Béth-Bau portfólió

Töltse le portfóliónkat!

(13,9mb pdf)

Építészként stabil statikus kapcsolatot keres?

Mivel mi is állandóan kutatunk olyan kapcsolatok után, akikkel gyümölcsöző lehet a közös munka, így elképzelhető, hogy épp egymást keressük! Ha Ön is így gondolja, akkor kérjük keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, és egyeztessünk egy találkozó / videó chat időpontot!